Oh, kom er eens kijken...

In het Droombos vieren ze geen Sinterklaas, want Sint, de Pieten en O zo Snel kunnen natuurlijk niet door het Droomdeurtje heen. De elfjes en draakjes vinden dit soms best jammer. Ze horen altijd zulke leuke verhalen over het Sinterklaasfeest van hun mensenvriendjes. Ook Sinterklaas vindt het jammer dat hij niet bij de elfjes en draakjes langs kan komen. Maar gelukkig heeft hij hier samen met de Kadootjespiet een passende oplossing voor gevonden. 

Via deze mini accessoires kunnen de mensenkinderen het laarsje van hun Droomvriendje bij het Droomdeurtje zetten, zodat Sint en zijn pieten een mini kadootje kunnen geven. 

Zo kunnen alle elfjes en draakjes toch meegenieten van deze leuke sinterklaas periode. 

Sorteer op
 • Schoen zetten accessoires set
  Schoen zetten accessoires set

  Met deze accessoire set kunnen de elfjes en draakjes via hun mensenvriendjes de 'schoen zetten'. Het laarsje kan met de wortel bij het Droomdeurtje worden geplaatst. In het juten minizakje kan Sint vervolgens een mini kadootje…

  € 4,99
 • Droombos bouwblokken
  Droombos bouwblokken

  Verras je Droomvriendje met deze bijzondere Droombos bouwblokken. Zeker weten dat hij of zij er urenlang speelplezier mee zal beleven en de meest prachtige bouwwerken maakt.

  LET OP: dit is geen speelgoed, maar ter decoratie.

  € 4,99
 • Droomauto set
  Droomauto set

  Ook elfjes en draken vinden het heerlijk om met auto's te spelen. In dit speciale doosje zitten dan ook 2 speciale Droomauto's verpakt. Zowel het doosje als de auto's worden in willekeurige kleuren geleverd.

  LET OP: dit is geen…

  € 4,99
 • Droombeertje
  Droombeertje

  Verras je elfje of draakje met dit schattige minidoosje met daarin een lief klein Droombeertje. De doosjes worden in willekeurige kleuren geleverd.

  LET OP: dit is geen speelgoed, maar ter decoratie.

  € 4,99
 • Uitverkocht

  Knuffelkonijntje
  Knuffelkonijntje

  Verras je elfje of draakje met dit schattige minidoosje met daarin een lief knuffelkonijntje. De doosjes worden in willekeurige kleuren geleverd.

  LET OP: dit is geen speelgoed, maar ter decoratie.

  € 4,99
 • Mini eenhoorn set
  Mini eenhoorn set

  Verras je elfje of draakje met dit schattige minidoosje met daarin 2 lieve mini eenhoorns. Het doosje en de eenhoorns worden in willekeurige kleuren geleverd.

  LET OP: dit is geen speelgoed, maar ter decoratie.

  € 4,99
© 2016 - 2023 droomdeurtjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel