Droomdeurtjes Kadoservice:

Maak het geven van je kado helemaal af met onze Droomdeurtjes kadoservice. Vanaf nu bieden we de mogelijkheid om, tegen een kleine meerprijs, bij elke bestelling van een Droomdeurtje en/of themapakket een handgeschreven kaartje of een persoonlijke boodschap van Prikkel de Egel toe te voegen. 

Bekijk hieronder welke handgeschreven kaartjes we kunnen toevoegen:

Geef bij je bestelling via het keuzemenu aan welk kaartje we voor je kunnen schrijven.

Maak je kado nog completer en unieker met een persoonlijke boodschap van Prikkel de Egel!

Prikkel de Egel is een lieve, wijze egel uit het Droombos. Hier woont hij samen met alle elfjes & draken.

Omdat de elfjes & draken altijd druk bezig zijn met het bezoeken van hun mensenvriendjes, hebben ze Prikkel gevraagd om een lieve boodschap over te brengen. 

Deze kan vanaf nu aan je bestelling worden toegevoegd. We zorgen er dan voor dat je de boodschap via Whatsapp of via een email op de dag van verzending (in een videobestand) krijgt toegestuurd. Je kunt er dan zelf voor zorgen dat de boodschap van Prikkel op het juiste moment bij de ontvanger aankomt. 

Prikkel brengt met veel liefde felicitaties over voor verjaardagen, communies, zwemdiploma's e.d. Maar je kunt hem ook inzetten om een complimentje te geven, beterschap te wensen, iemand in het zonnetje te zetten of juist moed in te spreken. Alles is mogelijk, we maken de boodschap voor jou op maat. 

Bekijk hieronder wat Prikkel de Egel voor je kan doen:

Wil jij ook een lieve boodschap van Prikkel bestellen? Klik dan op onderstaande button en ga verder voor het invullen van de gegevens voor je persoonlijke boodschap. 

 

© 2016 - 2023 droomdeurtjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel