Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Ayden van der sande
  Vandaag ons droomdeurtje ontvangen met al zijn leuke accessoires. Helemaal klaar om op ontdekking te gaan!
  Hartelijk dank voor de ongelooflijke goede service!
  Vele groetjes van ons!
 • Geplaatst door Bianca
  Vandaag weer verblijd met een mooi pakje van droomdeurtjes. Dit keer zat er de schommelstoel in, en goed gedaan post! Het word steeds gezelliger bij draakje draco. Mijn zoontje en ik vinden dit concept helemaal geweldig!
 • Geplaatst door Margaret de block
  Wat een snelle service en mooi verpakt! Daar wordt zorg aan besteedt....... En nu afwachten hoe mijn nichtje Lauren het gaat vinden!!!!!!!! • Geplaatst door Melanie de Jong
  Vandaag ontvangen en direct aan de knutsel gegaan. Wat ziet het er gaaf uit en wat een snelle levering ! Ik denk dat draak Draco zich erg thuis zal voelen in zijn eigen boshuisje bij Vinn. Ik zal een foto delen op fb en wacht met spanning op de verhalen die gaan komen vd kleuter
  Met magische groet , Melanie
 • Geplaatst door Cindy Reij
  Deze mama wou het zindelijk maken toch iets magisch geven.Zo gezegd zo gedaan er werd een prachtig droomdeurtje bezorgd.Owen,er komt een draakje bij ons wonen!Nou dit vond onze kleine man geweldig,stormde naar boven en wees een mooi plekje aan in zijn kamertje.We hebben het gezellig gemaakt voor het draakje Jip.Inmiddels hoor ik elke ochtend vanuit owen zijn slaapkamer een"dingdong"Jip ben je thuis?Hallo draak kom je uit je huis?(dan staat deze mama giechelend achter de deur).Het zindelijk worden gaat zo ook super! Bij elke plas roept Owen heel hard naar het plafon "Jip ik heb geplast hoor het ging goed!".Dat vind onze Jip natuurlijk fantastisch en heeft al 1 kadootje,kaartje & briefje voor zijn huisje gelegd voor owen .Het droomdeurtje werkt zo magisch dat owen zelfs de nachten droog haalt.Uiteraard staat hij dan vol trots zijn lege luier voor het deurtje te showen.Deze mama is super blij met het droomdeurtje want dat maakt alles net wat makkelijker! Ondertussen zitten we al samen op de site te kijken voor extra accessoires voor Jip want dat decoreren vind Owen ook erg leuk!Tot gauw met de volgende bestelling! Liefs Cindy & Owen
 • Geplaatst door Lisette
  Super service! Heel snel geleverd en snelle antwoorden! Mijn dochter is er gek op! Bedankt!
 • Geplaatst door Barbara
  Wij kregen gisteren een ontzettend leuk kraamcadeau voor onze Puck! Ik kan niet wachten totdat het in haar kamertje
  staat, zo leuk!
 • Geplaatst door Eveline
  Het gezicht van mijn zoontje (Louis 6 jaar) was geld waard toen hij zijn droomdeurtje had uitgepakt!
  Ondertussen heeft ons zeegroen deurtje met postbusje een mooi plaatsje gekregen in ons huis.
  Nu is het geduldig afwachten (ja lees als: Louis ligt als sinds een paar uur op zijn buik vóór het deurtje te kijken of er al beweging is) tot het sleuteltje verdwijnt en ons groene draakje Flinn komt intrekken bij ons ... En vanaf dan zal het een wonderlijke wereld worden waar Louis en draakje Flinn onvergetelijke avonturen samen zullen beleven!!

  Alvast bedankt om de fantasie van de kids mee een boost te geven! - in een wereld waar digitalisering niet weg te denken is -
 • Geplaatst door juf Evelien
  Ik heb net mijn droomdeurtje ontvangen en wat is het mooi!
  Ik vind het zo spannend! Ik moet nog wachten tot september om het deurtje een plaats te geven in mijn klas, maar ik ben er 100 procent zeker van dat de kids dit GEWELDIG gaan vinden!

  Een snelle verzending en heel netjes ingepakt, wat en service!
 • Geplaatst door Irene
  Wat is dit leuk en wat een goede klantenservice. Margreet (en collega): ontzettend bedankt voor je snelle afhandeling voor mij en mijn vriendin, toen zij nog net een dagje bij ons op bezoek was met haar zoontje. Meteen verzonden en zo mooi ingepakt, en vervolgens ons ook nog supersnel uit de brand geholpen toen we een foutje in onze bestelling hadden gemaakt. Daar mag ik elke ondernemer een voorbeeld aan nemen; mooi product en mooie ondernemers: bedankt en dat jullie nog maar veel ouders en (volwassen) kinderen blij mogen maken met jullie super droomdeurtjes!
 • Geplaatst door Ken Smets
  Wat een leuke verrassing vandaag met de post! Ons zoontje was zó enthousiast, hopend dat zijn drakenvriendje, Regenboog, zijn slechte dromen kan wegtoveren. Deze slechte dromen achtervolgen hem al een aantal weken en niets bleek te helpen. We zijn benieuwd hoe het verder loopt en dat Regenboog er wel in slaagt
  Het deurtje en accessoires waren zorgvuldig verpakt (Kei mooi allemaal). Alles werd heel snel geleverd. We kijken uit naar de avonturen van Regenboog!
 • Geplaatst door Wilma
  Wat een geweldig idee!
  Ben zo benieuwd hoe onze kleindochter reageert.
 • Geplaatst door Desiree
  Dank je wel voor het enige paddenstoeltje met krukjes voor mijn elfje. Het is weer helemaal geweldig. Zal leuk bij mijn droomdeurtje staan.


 • Geplaatst door Esther
  Wij hebben recent het droomdeurtje besteld. Er is bij mij borstkanker ontdekt en we merkte dat onze dochter van 7 jaar niet kon een wou praten. Nu ze haar elfje Roos heeft praat ze met haar door middel van briefjes, ik vindt dit zo fijn ze uit zich nu ook meer naar ons. Bedankt voor dit fantastische concept. We blijven hier nog lang gebruik van maken.
 • Geplaatst door Jose
  In de kerstvakantie droomdeurtje besteld,omdat Yill elke nacht naast ons bed stond dat ze niet alleen wilde slapen. Nu ligt ze elke nacht in dr eigen bed en heeft hele verhalen over haar slaap poppetje erg leuk hoe ze dat oppakt en super trots dat ze in dr eigen bed slaapt
 • Geplaatst door Jacqueline
  Gisteren droomdeurtje binnen gekregen voor me kleinzoon zo schattig hij was gelijk nieuwsgierig naar ze drakevriendje
 • Geplaatst door Mariska
  Wat een magisch deurtjes. Gekocht op de Onbeurs na een fijn gesprek. Onze jongste van 3,5 vindt het alleen slapen lastig. Maar nu hij zijn eigen Elfje Jip op zijn kamer heeft gaat het veel beter. Ik hoef niet meer bij hem te blijven tot hij slaapt. “Ga maar naar beneden mama Jip komt er zo aan.” ⭐️?
 • Geplaatst door Annouschka
  Beste,

  Wat een geweldig concept. Ik kocht een droomdeurtje voor mijn 2 kindjes. Wij verhuizen binnenkort naar onze nieuwe woning en zetten op ieder van hen zo een droomdeurtje op de kamer. Wanneer we er daadwerkelijk gaan wonen, zullen we het verhaal vertellen.
 • Geplaatst door Cindy
  Vandaag heeft mijn vriendin het droomdeurtje ontvangen voor haar verjaardag! Ondanks dat ze al in de 40 is....kuch.....was dit HET PERFECTE kado? ze was zo blij als een kind. Droomdeurtjes.nl bedankt voor de snelle levering en uiteraard het prachtige deurtje

  Groetjes
 • Geplaatst door Bianca
  Vandaag het droomdeurtje binnen gekregen, en wat is ie toch leuk! Samen uutgepakt met mijn zoontje en hij vind m helemaal leuk! Nu snel een mooi tuintje creeeren voor draakje Draco
 • Geplaatst door Lulu van der Veldt
  Ik ben Lulu van bijna 8 en vind mijn droomdeurtje echt superschattig en het sterretje is heerlijk zacht.
  Ik ga het zo op mijn nachtkastje zetten als ik ga slapen.
  En ik ga het vast nog schattiger maken met leuke kleine spulletjes.
  Bedankt lieve mevrouw van de braderie in Hoek van Holland!
 • Geplaatst door Diane
  Heel blij meisje hier! Gisteren voor haar communie een droomdeurtje gekregen van opa en oma en elfje Saar is al geweest!
 • Geplaatst door Dorien
  Vanmorgen kreeg mijn zoon zn zelf opgespaarde droomdeurtje. Wat is hij blij! Ook het extra cadeautje met het lieve briefje wordt zeer gewaardeerd.
  Top service, dank jullie wel!
 • Geplaatst door Helma
  Bedankt voor de snelle service! Super snelle reactie en persoonlijke wensen...
  Niets is te veel voor droomdeurtjes.nl
  En onze kleine man is helemaal fan!!!
 • Geplaatst door Floortje
  Vandaag zo enorm verrast door mijn vriendin semra .... Dit deurtje zal dienen als poort voor vele dromen van mijn zoontje Djazz ( vandaag 6 jaar) maar de grootste wensdroom is over twee jaar weer gezond en vrij van leukemie te zijn!
  Tot die tijd kunnen we elkaar zo berichtjes sturen ? bedankt lieve sem en wauw wat een mooi concept !!
 • Geplaatst door Mariska
  Mijn jongste van 6 heeft met kerst haar droomdeurtje gekregen. Fantastisch wat een fantasie loskomt. En niet alleen bij dochterlief, ook mama doet enthousiast mee.
 • Geplaatst door Bernadette Meeuwis
  Wij hebben met de Kerstdagen beide kleinzonen ieder een droomdeurtje gegeven. Inmiddels wonen er een draakje Flo en elfje Tinkerbell achter de droomdeurtjes. Job van 3 heeft zich de eerste avond flink wakker gehouden, hij wilde zien dat het sleuteltje weg gehaald zou worden. Om half 10 is hij door vermoeidheid in slaap gevallen. Groot was de verrassing toen de andere dag het sleuteltje weg was.
  Het is nu al een groot succes.
 • Geplaatst door Deza
  Wat leuk heb nog niet besteld maar ga wel doen hartstikke leuk
 • Geplaatst door Lien
  De Sint bracht het droomdeurtje waar draakje Kadee is komen wonen. Hoe fantastisch hoe de kids (2j en 4j) daarin meegaan! Gewoon magisch :-) Grtjs
 • Geplaatst door Marca
  In onze klas komt elfje PIXIE! De kinderen zijn erg enthousiast. Ze sjouwen met allerlei zaken om het haar zo goed mogelijk naar de zin te maken. Schrijven samen met mij briefjes en wachten op post of een teken dat ze op bezoek is geweest.... maar ze zou eigenlijk nog moeten kunnen uitrusten... Waar koop ik een bankje?
 • Geplaatst door Debby
  Dag iedereen,
  Ik heb het nog niet gekocht maar na alles hier op de site te onderzoeken en bekijken vind ik dit meer dan een geweldig idee!
  ik ga deze magie meenemen tegen het kerst is. ik denk deze deurtjes te vinden zullen zijn met een brief van de kerstman.
  Top idee van de uitvinders !
 • Geplaatst door Mieke
  Hallo,

  Net mijn 2 droomdeurtjes ontvangen. Eentje in blauw ander in groen!
  Deze deurtjes komen in de derde kleuterklas aan onze seizoensboom en nu maar hopen dat er 2 elfjes in komen wonen zodat we heel wat fantastische momenten kunnen beleven in de klas.
  Ik kijk al uit naar de reacties op 1 september!

  Gtjs
  Mieke
 • Geplaatst door Maaike
  Van mijn collega's heb ik een droomdeurtje gekregen voor mijn dochter van 4 jaar. 2 weken geleden is er nefroblastoom, een zeer zeldzame nierkanker bij kinderen bij haar geconstateerd. Met het droomdeurtje kan ze even uit deze wereld vol ziekenhuisbezoek en chemokuren stappen en mogelijk woont er een beschermelfje bij haar....
 • Geplaatst door MarinJanne
  Gisteren heb ik van de 'ouders natuurlijk beurs' een allerliefst droomdeurtje mee genomen om straks te plaatsen in een trede van onze trap. Vandaag hebben we gefantaseerd over hoe fantastisch en gezellig het zou zijn als we zouden vragen aan een elfje om bij ons te komen wonen. Elfjes brengen rust, liefde en geluk in huis dus het leek de kinderen een geweldig idee!

  Vandaag zijn we met een uitnodiging het bos in gegaan, want, misschien wil er wel een elfje bij ons komen wonen! We hebben de uitnodiging in een boom gehangen en heel hard "POST!" geroepen. Nu maar hopen dat we post terugkrijgen en er binnenkort een elfje zijn of haar intrede zal doen halverwege onze trap...

  Wat een verassing zal het zijn als de kinderen op een dag nietsvermoedend de trap aflopen en ineens een deurmatje met 'welkom' zien liggen voor een echt, heus elfendeurtje!

  Magie voor jong en oud!
 • Geplaatst door Judith
  Mijn dochter heeft een droomdeurtje gekregen en zowel zij als haar broertje maken trouw elke avond een tekening. Ze vinden het fantastisch. Ze luisteren beide zeer aandachtig naar de verhalen uit het droombos. Rollie Rups is de favoriet van mijn zoontje.
  Nu ook een droomdeurtje besteld voor mijn zoontje. Dan kan zijn drakenvriendje Pim ook via zijn deurtje hem bezoeken.
 • Geplaatst door Kristien
  Gisteren is ons droomdeurtje toegekomen. Suuuuuper schattig!!

  Ik kijk vol verwachting uit naar nieuwe accessoires: een tafeltje, een rozenboogje, een vlaggenlijntje, een jasje <3
 • Geplaatst door Marga
  Vandaag mijn droomdeurtje gekocht op de Swan Market Rotterdam. Bedankt voor het liefdevolle verhaal over de droomdeurtjes. ?
 • Geplaatst door Lily
  Ik heb 3 kleindochters en vind het een geruststellend idee wanneer ze een keer bij mij logeren dat ze een stukje veiligheid en liefde voelen om 's avonds met mij een " samen" momentje te creëren en een berichtje voor schatteboutje te maken en ik bedenk hoe mooi het zal zijn om dan 's morgens een lief briefje van elfje terug te vinden,
  een bijzonder speciaal moment bij oma die zoveel van hen houdt.
 • Geplaatst door Pamela Stark
  Hoe het allemaal begon....
  Wat een lief verhaaltje. Was het maar echt!
 • Geplaatst door Maartje
  Super! Wat een ontzettend lief idee!
  Ik doe nu mee met een prijsvraag voor een van de deurtjes, maar jullie staan al bij de favorieten mocht ik niet winnen :-)). Heel veel succes met dit magische product!
 • Geplaatst door Lydia
  O ik had het weer verkeerd gedaan pfff,hier moest ik iets schrijven echt ik ben nooit wakker volgens mij .Affijn wens jullie ongelofelijk veel succes heb er niet 3 besteld en al veel mensjes gek gemaakt voor dit moois .Hoop dat er heel veel mooie ontwikkelingen bij mogen gaan komen in de toekomst en dat jullie het met heel veel plezier vele jaren mogen gaan doen .
  Liefs Lydia XXX
 • Geplaatst door astrid huisman
  een geweldig leuk idee ..ik heb een roze besteld voor mijn kleindochter ..heel veel succes met dit superleuke idee

  groetjes astrid
© 2016 - 2019 droomdeurtjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.