Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Lara
  Onze dochter heeft nu al 4 jaar een droomdeurtje met fee Fiorella we gebruiken het deurtje bijna dagelijks.
  Onze zoon die komend weekend 1 jaar wordt krijgt dan ook een mooi deurtje! De accessoires zijn ook altijd zo leuk en mooi!
 • Geplaatst door A
  Dochter van 3 is er heel blij mee grote fantasie en verhalen
 • Geplaatst door Jessica
  Ik heb mijn bestelling ontvangen
  Die droomdeurtje is echt prachtig
 • Geplaatst door Els
  Mijn kleinzoontjes hebben alle 2 een eigen droomdeurtje. Bij de een woont er een draakje achter bij de ander een kabouter. Alle 2 een heel eigen beleving, maar voor beiden heel waardevol!
  Sinterklaas heeft dan ook maar gezorgd dat er een aanvulling komt, zodat het concept verder kan worden uitgebouwd.
  Wij zien dat de jongens er echt van genieten en er hun verhalen kwijt kunnen!
  Ik weet dan ook zeker dat het niet bij deze bestelling blijft, maar dat er in de toekomst zeker meer zullen volgen.
 • Geplaatst door Avelien van der Heide
  Deze week via de superleuke Videoboodschap, het prentenboekje en het plotseling verschenen droomdeurtje in mijn klas ons eigen droomdraakje Dondersteen in contact gebracht met mijn kleuters in groep 1. Ze zijn er helemaal vol van! Ik heb het introductiekaartje even gekopieerd voor alle kinderen ,zodat iedereen zich persoonlijk kan voorstellen aan draakje Dondersteen. Ik ga het concept vooral inzetten om kleuters te leren hoe je met elkaar kunt praten zonder elkaar te zien, hoe brievenpost werkt, functioneel schrijven en lezen....maar ook om lief en leed met elkaar te delen en vooral plezier te beleven aan en met elkaar! We hebben er zin in! Groeten van een enthousiaste juf uit Dokkum.
 • Geplaatst door Mariska
  Ik ben super blij met het droomdeurtje. Het zat allemaal mooi verpakt, wat het wel lastig maakt om het kado te geven omdat niet alles is om aan je kind te geven. Ohw en mijn dochter is ook heel blij met het deurtje. Iedere dag teleurgesteld als er niks van haar vriendinnenelfje is maar des te blijer is ze wanneer er wel een berichtje is. Voorlopig ben ik nog wel even zoekende naar een manier hoe het van meerwaarde kan zijn voor haar zelf dan alleen maar leuk en een fantasie a la Sinterklaas voorhouden... Maar dat komt vast vanzelf. Producten zelf, zijn prachtig afgewerkt en goed stevig en leuk bedacht.
 • Geplaatst door Marjon
  Van de week het droomdeurtje binnen gekregen voor onze dochter, omdat zij moeilijk in slaap komt. Nu het elfje bij haar langs komt vindt ze slapen een stuk minder eng. En verheugd ze zich op de post die de volgende ochtend op haar wacht. Op de dag is ze druk bezig met de post voor haar elfje. Het is heel mooi om te zien hoe haar dit helpt en vrolijk maakt.
 • Geplaatst door Anneke vd Streek Top
  Gisteren is het droomdeurtje voor onze dochter Sanne binnengekomen. Voor ons gaat het deurtje niet naar elfjes of draakjes. Het is een droomdeurtje, dat naar de droomwereld gaat. De wereld waar haar lieve kat Dikkie dik nu is. (tijdens onze vakantie plotseling overleden, ze heeft niet echt afscheid kunnen nemen) We hebben dus een briefje geschreven voor Dikkie dik. En ze vertelde vanmorgen dat het briefje weg was en dat Dikkie dus was geweest. Ze was zo blij vanmorgen.
  Ze weet dat ze hem niet kan zien en dat hij alleen komt als zij slaapt. Toch zie ik aan haar dat ze het fijn vind, en wij hopen dat ze op deze manier het kan verwerken. Een super mooi concept. Ik hoop dat nog veel kinderen blij worden met een droomdeurtje.
 • Geplaatst door Gerda
  Voor onze kleindochter het logeerkoffertje gekocht met alles erop en eraan. Wat een feest om zo'n pakket te ontvangen. Prachtig verhaal, zo kan ze altijd even met haar elfje praten over haar rare oma. Dankjewel lieve mensen.
 • Geplaatst door Cindy
  Onze tweeling zijn super blij met hun droomdeurtje. Hun oogjes toen ze zagen dat het sleuteltje weg was... ongeloofelijk.
  En er was post,een grote verrassing want ze kregen elk een kaartje,er waren 2 elfjes gekomen die hun vriendje wil zijn,ook een tweeling,dat word een groot feest schreven ze zelf. Superleuk!
 • Geplaatst door Baukje
  Mijn meiden zijn 7 geworden en hebben een droomdeurtje gekregen voor hun verjaardag. Wel spannend deze eerste nacht...!
  Leuk concept. De kinderen gaan er helemaal in op!
  Benieuwd of Coco de deur opent vannacht...
 • Geplaatst door Lien en Eva
  Altijd feest als droomdeurtjes is geweest !! Zowel de verpakking als de inhoud zijn pareltjes !! Hier al onze 3de (en zeker niet laatste) bestelling op korte tijd en zowel mama als dochter zijn megafan !! Binnenkort ons neefje en nichtje ook aansteken met de elfen- & drakenmicrobe xxx
 • Geplaatst door Nicole
  Mijn dochter van 6 was dolblij met haar roze droomdeurtje. Elfje Roosje is geboren Wat een mooi concept!

  Zo leuk dat inmiddels ook drie kleuterklassen een droomdeurtje op juffendag hebben ontvangen.

  Bedankt!
 • Geplaatst door Kristel
  Fantastisch voor onze dochter van 4. Snelle levering en goede service
 • Geplaatst door Iris
  Ik had accessoires besteld voor bij ons droomdeurtje...
  Super snel binnen!
  Kei mooi verpakt als een cadeautje met een kaartje erbij en een extraatje echt fantastisch!!!!
 • Geplaatst door Anoniem
  Dit is de leukste 'winkel' voor kinderen die bestaat! Ongelooflijk hoe mooi dit verzonnen is. Met de droomdeurtjes geef je een kind een herinnering voor het leven. Iedere keer als Elfje of Draakje voorbij komen, voelt weer als een cadeau. Één droomdeurtje zorgt voor ontelbaar veel cadeaus. Ook voor volwassenen. Er gaat niks boven de reacties die kinderen geven op dit deurtje.
  De accessoires zijn ook zo leuk! Het droomdeurtje is net een kerstboom. Al magisch op zich, maar de accessoires zijn de kerstballen. Tip: sterrenkracht. Deze kun je voor zoveel doeleinden inzetten en ook zonder droomdeurtje een fantastisch cadeau. Ook voor een kinderfeestje!!! En alles wordt zo mooi ingepakt. Een waar cadeautje uit het droombos!
 • Geplaatst door Cindy
  Wij hadden als verjaardagscadeau een groen droomdeurtje ontvangen, het was leuk dat dit ook echt als cadeau verpakt was, dochter was er superblij mee maar wou het nog wat pimpen dus hebben we heel veel leuke accessoires bijgekocht, ze schrijft dagelijks briefjes naar haar elfje Ariël, dit is echt een heel leuk concept wat voor ons eerst nog onbekend was.
  Nu heeft ze veel leuke dromen
 • Geplaatst door Droomdeurtjesfan
  Wat roepen deze deurtjes iets magisch op!! Helemaal verliefd op de deurtjes, alle accesoires en het hele concept. Wat is hier over nagedacht. Los van dat alles er supermooi en sprookjesachtig (letterlijk als een droom) uit ziet, is alleen het idee al goud waard. In deze tijd van social media, beeldscherm enz., gaat er niks boven je kind nog iets nostalgisch mee te geven. Hier kijkt je kindje later met een grote glimlach op terug. Dit zorgt voor onvergetelijke herinneringen die onbetaalbaar zijn! Het mooiste cadeau wat je je kind kunt geven!!! En het eerste cadeau dat zowel vanbinnen als vanbuiten (de inhoud en het cadeaupapier) overeenkomt. Hoe vaak is het papier niet mooier dan het cadeau zelf of de inhoud mooi en de verpakking helemaal niks.... Bij droomdeurtjes denken ze aan alles!! Super veel dank dat jullie dit hebben bedacht, we gaan onvergetelijke herinneringen maken 🙏🏻😘
 • Geplaatst door Lisa
  Voor de Sinterklaas heeft onze dochter een mooi droomdeurtje gekregen en voor haar derdeverjaardag heeft ze allemaal leuke kleine accessoires er bij gehad. Ze is helemaal verliefd op haar plekje voor haar Elfje Puck
 • Geplaatst door Alissa
  Vandaag ons droomdeurtje mogen ontvangen.
  Het was een beloning voor onze dochter van 3 omdat ze al 4 dagen zonder tutje had geslapen.
  Wat was ze blij toen ze zag dat het een echt cadeautje was dat ze mocht uitpakken. Zooo leuk verpakt!
  Er werd al direct een tekening gemaakt voor in de brievenbus, en ze is zo benieuwd of morgen de sleutel is meegenomen door een elfje.
  Hopelijk kunnen we over een paar dagen het tutje aan het elfje meegeven voor de baby-elfjes en ontvangen we nog veel post uit het droombos.

  Hartelijk bedankt voor de snelle service en de mooie verpakking.
 • Geplaatst door Marina
  Ons smurfje moet nog geboren worden, maar heeft nu al een prachtig oranje Droomdeurtje gekregen van haar tante, oom en nichtjes. We zijn er heel blij mee en we vinden het een heel gezellig idee dat haar elfje alvast op haar wacht.
 • Geplaatst door karin
  beste...
  net weer hele toffe dingetjes ontvangen van droomdeurtje. Een meisje is geboren, hiep hiep hoera, we leggen ze in haar kleine witte wiegje.
  Dank voor de correcte afhandeling van de bestellingen, altijd een lief kaartje en ook de droomverhalen zijn prachtig
  vanuit belgie strooi ik wat sterrenstof
  karin
  ( juf karin tweede en derde kleuterklas)
 • Geplaatst door Lia
  Vandaag m'n babysetje ontvangen... het is zoooooo schattig!
  Meteen even de opstelling veranderd met dit wiegje er bij.
  Zal op FB ook een fotootje plaatsen.
 • Geplaatst door Kinderwinkel d'Uk
  Mijn kleine klantjes in de winkel vinden ze net zo leuk als de mama' s.
 • Geplaatst door Rianne
  Welkomspakket en boek besteld! Wat een leuk pakketje hebben jullie er van gemaakt! Hopelijk zal elfje Ellie zich ook welkom voelen en veel bezoekjes brengen aan haar vriendinnetje!
 • Geplaatst door Lore
  Ons zoontje van bijna 3 heeft een droomdeurtje voor zijn kerst gekregen. Het leek misschien wat vroeg maar wat een fantasie over zijn draakje al! Samen hebben we het deurtje versierd en de deurmat mocht zeker niet ontbreken van Mauro, want de draak mag niet met vuile voetjes het deurtje in en uit!! Er zit nu een mooie tekening in de brievenbus die hij gemaakt heeft voor het slapengaan. Benieuwd of draakje het zal vinden. Heel erg bedankt voor de snelle service en het zoooo mooi verpakken van alle spulletjes. Veel fantasiepret staat ons te wachten ❤️. Vele groetjes
 • Geplaatst door Cindy
  Leuk!! Droomdeurtje aangekomen. Dochtertje helemaal mee in het verhaal. Elfje Pipa is op komst. Komt ze deze nacht onze vriendschapssleutel ophalen..?

  Super service, mooi ingepakt. TOP!!
 • Geplaatst door Mariette
  Mijn dochter van 5 heeft het droomdeurtje voor Sinterklaas gekregen.
  Ze is niet te houden! Ze wilt het liefste de sleutel terug om even te gaan kijken bij haar Elfje Palala.
  We wachten met spanning de elfenpost af!
  Hartelijk dank voor de fantastische service!
 • Geplaatst door Sarah
  Vandaag op pakjesavond werd het deurtje uitgepakt. Onze bijna 4 jarige dochter was verkocht. Er volgden 5 brieven aan haar elfje in de post met verhalen en instructies over hoe zij door het deurtje op haar kamer mocht komen. 'Mama, ik hoop dat ik morgen iets van mijn vriendjes gehoord heb, want dat betekent dat zij ook mijn beste vriendje wilt zijn' <3
 • Geplaatst door Ilse Smits
  Gisteren besteld, vandaag al in huis, dubbel en feestelijk verpakt! Ik wilde graag een kabouterdeurtje voor mijn campingkids bij de oude boom die op de camping staat. Daar stonden al kleine kaboutertjes, maar we kwamen er niet toe een deurtje te maken. Bij toeval kwam ik op deze site en de keus was snel gemaakt! Wat een leuk concept en daar betaal ik graag wat meer voor dan alleen voor het deurtje. Ik ga dit deurtje dus op mijn Hongaarse kleinschalige camping plaatsen: export dus haha.
  Natuurlijk registreer ik ook en gaan we de verhalen gebruiken. Ik ben als voormalig kinderpsycholoog héél erg voor het weer buiten spelen en genieten van de echte wereld...dus ik ben fan!
  Hartelijke groet,
  Ilse
 • Geplaatst door Janouschka Van der Spuij
  In 1 woord FANTASTISCH! De magie die dit met zich meebrengt is geweldig. Mijn zoontje heeft er echt een vriendje bij. Het deurtje hulp, wekt nieuwsgierigheid en fantasie. Wij horen graag verhalen uit het Droombos!
 • Geplaatst door Patricia
  Hier wonen sinds kort twee elfjes Sissi en Kikki. Mijn dochtertjes vinden het fantastisch (en ik ook) en hopen stiekem dat Sinterklaas iets moois brengt om bij hun deurtjes te plaatsen. Ze kijken ook iedere week weer uit naar de fantastische verhalen uit het droombos. Zijn deze verhalen ook gebundeld in een voorleesboekje?
 • Geplaatst door Ayden van der sande
  Vandaag ons droomdeurtje ontvangen met al zijn leuke accessoires. Helemaal klaar om op ontdekking te gaan!
  Hartelijk dank voor de ongelooflijke goede service!
  Vele groetjes van ons!
 • Geplaatst door Bianca
  Vandaag weer verblijd met een mooi pakje van droomdeurtjes. Dit keer zat er de schommelstoel in, en goed gedaan post! Het word steeds gezelliger bij draakje draco. Mijn zoontje en ik vinden dit concept helemaal geweldig!
 • Geplaatst door Margaret de block
  Wat een snelle service en mooi verpakt! Daar wordt zorg aan besteedt....... En nu afwachten hoe mijn nichtje Lauren het gaat vinden!!!!!!!! • Geplaatst door Melanie de Jong
  Vandaag ontvangen en direct aan de knutsel gegaan. Wat ziet het er gaaf uit en wat een snelle levering ! Ik denk dat draak Draco zich erg thuis zal voelen in zijn eigen boshuisje bij Vinn. Ik zal een foto delen op fb en wacht met spanning op de verhalen die gaan komen vd kleuter
  Met magische groet , Melanie
 • Geplaatst door Lisette
  Super service! Heel snel geleverd en snelle antwoorden! Mijn dochter is er gek op! Bedankt!
 • Geplaatst door Barbara
  Wij kregen gisteren een ontzettend leuk kraamcadeau voor onze Puck! Ik kan niet wachten totdat het in haar kamertje
  staat, zo leuk!
 • Geplaatst door Eveline
  Het gezicht van mijn zoontje (Louis 6 jaar) was geld waard toen hij zijn droomdeurtje had uitgepakt!
  Ondertussen heeft ons zeegroen deurtje met postbusje een mooi plaatsje gekregen in ons huis.
  Nu is het geduldig afwachten (ja lees als: Louis ligt als sinds een paar uur op zijn buik vóór het deurtje te kijken of er al beweging is) tot het sleuteltje verdwijnt en ons groene draakje Flinn komt intrekken bij ons ... En vanaf dan zal het een wonderlijke wereld worden waar Louis en draakje Flinn onvergetelijke avonturen samen zullen beleven!!

  Alvast bedankt om de fantasie van de kids mee een boost te geven! - in een wereld waar digitalisering niet weg te denken is -
 • Geplaatst door juf Evelien
  Ik heb net mijn droomdeurtje ontvangen en wat is het mooi!
  Ik vind het zo spannend! Ik moet nog wachten tot september om het deurtje een plaats te geven in mijn klas, maar ik ben er 100 procent zeker van dat de kids dit GEWELDIG gaan vinden!

  Een snelle verzending en heel netjes ingepakt, wat en service!
 • Geplaatst door Irene
  Wat is dit leuk en wat een goede klantenservice. Margreet (en collega): ontzettend bedankt voor je snelle afhandeling voor mij en mijn vriendin, toen zij nog net een dagje bij ons op bezoek was met haar zoontje. Meteen verzonden en zo mooi ingepakt, en vervolgens ons ook nog supersnel uit de brand geholpen toen we een foutje in onze bestelling hadden gemaakt. Daar mag ik elke ondernemer een voorbeeld aan nemen; mooi product en mooie ondernemers: bedankt en dat jullie nog maar veel ouders en (volwassen) kinderen blij mogen maken met jullie super droomdeurtjes!
 • Geplaatst door Ken Smets
  Wat een leuke verrassing vandaag met de post! Ons zoontje was zó enthousiast, hopend dat zijn drakenvriendje, Regenboog, zijn slechte dromen kan wegtoveren. Deze slechte dromen achtervolgen hem al een aantal weken en niets bleek te helpen. We zijn benieuwd hoe het verder loopt en dat Regenboog er wel in slaagt
  Het deurtje en accessoires waren zorgvuldig verpakt (Kei mooi allemaal). Alles werd heel snel geleverd. We kijken uit naar de avonturen van Regenboog!
 • Geplaatst door Wilma
  Wat een geweldig idee!
  Ben zo benieuwd hoe onze kleindochter reageert.
 • Geplaatst door Desiree
  Dank je wel voor het enige paddenstoeltje met krukjes voor mijn elfje. Het is weer helemaal geweldig. Zal leuk bij mijn droomdeurtje staan.


 • Geplaatst door Esther
  Wij hebben recent het droomdeurtje besteld. Er is bij mij borstkanker ontdekt en we merkte dat onze dochter van 7 jaar niet kon een wou praten. Nu ze haar elfje Roos heeft praat ze met haar door middel van briefjes, ik vindt dit zo fijn ze uit zich nu ook meer naar ons. Bedankt voor dit fantastische concept. We blijven hier nog lang gebruik van maken.
 • Geplaatst door Jose
  In de kerstvakantie droomdeurtje besteld,omdat Yill elke nacht naast ons bed stond dat ze niet alleen wilde slapen. Nu ligt ze elke nacht in dr eigen bed en heeft hele verhalen over haar slaap poppetje erg leuk hoe ze dat oppakt en super trots dat ze in dr eigen bed slaapt
 • Geplaatst door Jacqueline
  Gisteren droomdeurtje binnen gekregen voor me kleinzoon zo schattig hij was gelijk nieuwsgierig naar ze drakevriendje
 • Geplaatst door Mariska
  Wat een magisch deurtjes. Gekocht op de Onbeurs na een fijn gesprek. Onze jongste van 3,5 vindt het alleen slapen lastig. Maar nu hij zijn eigen Elfje Jip op zijn kamer heeft gaat het veel beter. Ik hoef niet meer bij hem te blijven tot hij slaapt. “Ga maar naar beneden mama Jip komt er zo aan.” ⭐️?
 • Geplaatst door Annouschka
  Beste,

  Wat een geweldig concept. Ik kocht een droomdeurtje voor mijn 2 kindjes. Wij verhuizen binnenkort naar onze nieuwe woning en zetten op ieder van hen zo een droomdeurtje op de kamer. Wanneer we er daadwerkelijk gaan wonen, zullen we het verhaal vertellen.
 • Geplaatst door Cindy
  Vandaag heeft mijn vriendin het droomdeurtje ontvangen voor haar verjaardag! Ondanks dat ze al in de 40 is....kuch.....was dit HET PERFECTE kado? ze was zo blij als een kind. Droomdeurtjes.nl bedankt voor de snelle levering en uiteraard het prachtige deurtje

  Groetjes
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
© 2016 - 2021 droomdeurtjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel