Droomdeurtjes stimuleren de kracht van fantasie:

Hierdoor zijn ze goed inzetbaar binnen verschillende stadia van de opvoeding bij jonge kinderen.

Hieronder lees je hoe het Droomdeurtje het verschil maakte voor Vinn (5 jr) en mama Melanie:

'Vinn is een dromerig, fantasierijk kind van net 5 met een behoorlijk sterk willetje. Hij was direct in de ban van het Droomdeurtje en Draco zijn gouden draak uit het Droombos. Omdat Vinn behoorlijk eigenwijs kan zijn en het liefst alles gelijk goed kan, loop ik als moeder wel eens tegen dingen aan. Zo ook fietsen, Vinn kon het best en dat wist ik ook maar wilde er gewoon niet aan beginnen.

Tot er op een dag post kwam van Draco, nou zeg die had leren fietsen en croste het hele Droombos door ...je snapt het, of Vinn al kon fietsen was de vraag. Na even een dag van laten indalen zei Vinn uit het niets..kom mam, ik ga op de fiets en echt hij fietst dus zo weg. Vol trots kreeg Draco die avond post want ja, ook Vinn kan crossen op zijn fiets . Voor ons is een Droomdeur een steuntje in de rug, het laatste zetje voor een stoer maar soms onzeker mannetje.

Ik ben ervan overtuigd dat dit in de toekomst een hulpmiddel gaat zijn bij heel veel dingen, zoals veters strikken, leren lezen etc.'

Hieronder lees je hoe het Droomdeurtje het verschil maakte voor Owen en mama Cindy:

'Deze mama wou het zindelijk maken toch iets magisch geven. Zo gezegd zo gedaan. Er werd een prachtig Droomdeurtje bezorgd. Owen,er komt een draakje bij ons wonen! Nou dit vond onze kleine man geweldig, stormde naar boven en wees een mooi plekje aan in zijn kamertje.

We hebben het gezellig gemaakt voor het draakje Jip. Inmiddels hoor ik elke ochtend vanuit Owen zijn slaapkamer een "dingdong, Jip ben je thuis? Hallo draak, kom je uit je huis?" (Dan staat deze mama giechelend achter de deur).

Het zindelijk worden gaat zo ook super! Bij elke plas roept Owen heel hard naar het plafond "Jip ik heb geplast hoor het ging goed!" Dat vind onze Jip natuurlijk fantastisch en heeft al 1 kadootje, kaartje & briefje voor zijn deurtje gelegd voor Owen. Het Droomdeurtje werkt zo magisch dat Owen zelfs de nachten droog haalt.
Uiteraard staat hij dan vol trots zijn lege luier voor het deurtje te showen.

Deze mama is super blij met het Droomdeurtje, want dat maakt alles net wat makkelijker!'

 

© 2016 - 2024 www.droomdeurtjes.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel